محافظ برق ساختمان Can Be Fun For Anyone
محافظ برق ساختمان Can Be Fun For Anyone
Blog Article
خانه / خانه و آشپزخانه / لوازم خانگی برقی / معرفی ۳۰ نمونه محافظ ولتاژ لوازم خانگی یا محافظ برق + قیمت روز و خرید لوازم خانگی برقی معرفی ۳۰ نمونه محافظ ولتاژ لوازم خانگی یا محافظ برق + قیمت روز و خرید
سوال پرتکراری که اغلب مشتریان در هنگام خرید محافظ برق با آن روبرو میشوند این است که “محافظ برق بخریم یا استابلایزر؟ کدام یک بهتر است؟” یا “محافظ برق چه فرقی با استابلایزر دارد؟“.
راهنمای خرید و معرفی انواع بالش طبی هوشمند و ساده ارزان+ قیمت روز
محافظت از کلیه وسایل برقی موجود در خانه اعم از-تلویزیون-کامپیوتر-یخچال-فریزر-لباسشویی-ظرفشویی-و…
ایران الکترونیک، طیف وسیعی از کالاهای حوزه تجهیزات دوربین مداربسته، دزدگیر و سیستم امنیتی را شامل می شود و در کنار آن نیز برای تکمیل سبد خرید کاربران خود تجهیزاتی همچون جک برقی پارکینگ، آیفون تصویری، آیفون صوتی و دیگر اقلام را از برترین برندها نظیر داهوا، مکسرون، سیماران، الکتروپیک، تابا، آلباترون و… نیز در اختیار کاربران خود قرار داده است.
با چند راهی تنها میتوانید تعداد پریزهای برقتان را بیشتر کنید. اما محافظ برق از دستگاهها و لوازم برقی در برابر نوسانات جریان برق محافظت میکند.
بعنوان مثال ما اگر ده عدد شارژ برق را به یک محافظ برق متصل کنیم جریان مصرفی خیلی کمتر از این است که یک یخچال به آن متصل شود ، پس تعدد در خروجی اصلا ربطی به قدرت محافظ برق ندارد.
از مهم ترین انواع محافظ ولتاژ، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
محافظهای برق موجود در بازار در انواع مختلفی تولید میشوند. با شناخت انواع محافظ برق میتوانید بهترین محافظ ولتاژ را برای جلوگیری از آسیب دیدن محصولات برقی خود خریداری کنید.
محافظ الکترونیگی لوازم برقی تعداد پریز ها پنج click here عدد دارای کلید برای خاموش و روشن کردن۳متر اندازه کابل
در این زمان محافظ به سورت اتوماتیک برق را قطع میکن تا از سوختگی لوازم برقی جلوگیری کند .
در این مقاله محافظ برق را مورد بررسی قرار می دهیم و یک نمونه مدار محافظ برق رایج در بازار را در اختیار علاقمندان قرار می دهیم و نکاتی که برای تعمیر یک محافظ برق نیاز است را بیان می کنیم.
برای کنترل کردن ال ای دی ها و رله می توانید آنها را جدا کرده و با دادن ولتاژ به دو سرشان ببینید آیا سالم هستند یا نیاز به تعویض دارند .
مدت تاخیر: به مدت زمان تاخیر دستگاه توجه کنید ممکن است از چند ثانیه تا ۳ و حتی ۱۰ دقیقه باشد، اگر نمی خواهید بعد از وصل شدن برق زیاد منتظر بمانید بهتر است مدل هایی را خریداری کنید که تایم تاخیر کمتری دارند، البته در برخی مدل ها این زمان تاخیر به وسیله کاربر قابل تغییر می باشد.